Blog categories

Latest posts

Blog tags

Waarom wachten op een feestje? Geef er gewoon zelf een!

6 Views 0 Liked

Een feestje vier je nooit alleen, daarom is het belangrijk om een leuke locatie te vinden. Hier wat leuke ideetjes waar je misschien zelf niet aan zou denken maar wat wel helemaal gratis is!

Party in your garden

 

Vakantie, een mooie zomeravond of weekend, een feestje in de tuin kan bijna altijd. Nodig wat vrienden en familie uit met als onderwerp; tijd voor een feestje. En de minimale voorbereiding kan beginnen. Ingrediënten: Een tuin of dakterras, heerlijke drankjes, wat kleine hapjes, de uitnodiging, leuke muziek op de achtergrond en jullie feestje is een feit.

 

Party at home

Ben je geen buitenmens of geef je een feestje op een regenachtige dag? Dan is een feestje in je eigen huis de perfecte oplossing. Het hoeft niet altijd in de buitenlucht te zijn. Het kan net zo goed in je eigen woonkamer. Super makkelijk en niemand anders heeft er last van. Iedereen is meestal erg op zijn gemak en vaak zijn de thuisfeestjes de leukste en meest ontspannende feestjes. Wat heb je nodig: Een woonkamer of andere gezellige ruimte in je eigen huis, wat glitterslingers (voor het echte party effect), hapjes en drankjes en natuurlijk een goede dosis enthousiasme.

Party at the swimming pool

Zie je het al voor je? Een heerlijk zonnetje, cocktail in je hand en een zwembad voor je neus om in te springen. Heb je zelf geen zwembad in de tuin, geen nood.. tegenwoordig hebben ze overal grote opblaasbare zwembaden.  Vul er een paar met water en laat het waterpret maar beginnen. Fun voor zowel jong als oud!! Nodig nu snel met een leuke uitnodiging wat vrienden en/of familie uit en jullie kunnen samen genieten van dit spontane waterfunfeestje. Slingers en ballonnen zijn helemaal niet nodig want met zo’n decor is de rest overbodig.

 

In to the woods.

 

Ben je een natuurmens, en geniet je intens van alle bloemen, planten, bomen en struiken om je heen. Dan is het niet zo moeilijk om een locatie te zoeken voor jouw feestje. Heerlijk in het bos of in een park. Ook hiervoor moet je niet veel voorbereiden hoor. Enkel je vrienden uitnodigen met de boodschap ze zelf allemaal iets mee moeten nemen om op te zitten. Denk aan dekens, klapstoeltjes of badhanddoeken. Jij zorgt voor een koelbox gevuld met heerlijke drankjes en jullie natuurfeestje kan beginnen.

At the beach

De zoute zee slaakt een diepe zilte zucht. Boven het vlakke land trilt stil de warme lucht..

Het strand heeft voor ieder wat wils. Je kunt er met z’n allen relaxen, muziek maken of dansen met je tenen heerlijk in het zand gedrukt. Op het strand voelt het allemaal net iets vrijer! Dit komt door geluid van de golven en de frisse zeelucht. Daarom is het strand dé ideale locatie om een feestje te geven. Omdat het wat moeilijk is om voor iedereen drinken en hapjes mee te nemen laat je gewoon iedereen zelf iets meenemen. Jij zorgt voor leuke dekens en handdoeken en laat het strand en uitzicht de rest doen.

Conclusie

Kortom je hoeft niet te wachten op een uitnodiging 50 jaar12,5 jaar getrouwd of misschien wel op een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje. Nee hoor, je neemt gewoon zelf het initiatief en geef zelf een feestje.  Soms zijn de spontane feestjes veel leuker dan een tot in de puntjes geregeld feest. Dus waar wacht je nog op…

Posted in: Feestje

Leave a comment

Log in to post comments