Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via DpD of Post.nl met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via post Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Wilt u een retourzending doen, neem dan kontact met ons op via info@partypublix.nl 

Verzendkosten Vuurwerk

Onze producten zijn vastgesteld als ‘gevaarlijke goederen’ en mogen uitsluitend verzonden worden wanneer de zending voldoet aan de opgestelde criteria uit de Europese overeenkomst voor het Internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR). Wij zijn hier uiterst strikt in en verzenden onze producten met een uitermate hoge zorgvuldigheid en bescherming. Wij hanteren hiervoor ADR Klasse 9 eisen met verpakkingsinstructie P905.

Onze seinmiddelen worden altijd verzonden in combinatie met een (niet automatisch opblaasbaar) reddingsmiddel waarin ze bevestigd zijn en die ze tegen een onopzettelijke activering beschermen. Wij hanteren hoge eisen aan onze verpakkingsinstructies en mogen om geen enkele reden pakketten verzenden in verpakkingen anders dan ADR verpakkingsinstructie P905. Om deze reden zijn onze verzendkosten hoger dan bij reguliere verzendingen van ‘niet gevaarlijke goederen’ en zijn wij genoodzaakt om onze huidige verzendkosten te hanteren.