Visitors Online Stats

  • Users Online: 89
  • Visits Today: 4976
  • Visits Last Week: 30148
  • Visits Last 15 days: 54342
  • Visits Last Month: 117301
  • Total Visits: 374570

3D Interactief projectie

Vloer of muur projectie 

Games

Interactief 

Reclame

voor Thuis

Voor Bedrijven

Vloerprojectie

Vloerprojectie biedt grote kansen, want veel voetgangers kijken naar beneden tijdens het lopen. Door middel van een interactieve vloer voegt u extra interactie toe aan bijvoorbeeld een advertentie. Potentiële klanten maken zo op een unieke manier kennis met uw product of dienst.

Interactieve vloer

Een interactieve vloer is een projectie die bewegingen op een ondergrond signaleert en daarop reageert. Denk aan een logo, afbeeldingen van uw product of andere visuals. Deze interactieve vloer trekt op een leuke manier de aandacht van elke voorbijganger. Dit is bijzonder geschikt voor ontvangsthallen, winkelvloeren, beurzen, musea, winkelcentra en warenhuizen. Er zijn bovendien vele effecten mogelijk.

Living Surface

Bij de techniek Living Surface reageren beelden of animaties op bewegingen van mensen. Een Living Surface wordt volledig op maat gemaakt en kan daarom in alle verschillende soorten en maten worden uitgevoerd. Zo kan de techniek op een vloer of muur worden toegepast, maar ook op een beeldscherm. Logo’s, foto’s, beelden en slogans kunnen eenvoudig geïntegreerd worden in een Living Surface.

3D Interactief projectie

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for