Visitors Online Stats

 • Users Online: 53
 • Visits Today: 3220
 • Visits Last Week: 19704
 • Visits Last 15 days: 53042
 • Visits Last Month: 114849
 • Total Visits: 750991

Luville

Luville is een exclusief merk van Edelman B.V. uit Reeuwijk (NL), de producten zijn van hoge kwaliteit, worden door Edelman zelf ontworpen en ze zijn zelf verantwoordelijk voor de productie. Voor het ontwerpen van de Luville huisstijl en verpakkingen schijnen ze het zelfde reclamebureau als de Efteling te gebruiken. Met ieder jaar nieuwe uitbreidingen om uit te kiezen, is het moeilijk om niet verslaafd te raken aan de decoratieve authentieke Europese miniatuurdorpjes met de gedetailleerde realistische huisjes en figuren van Luville Collectables melden ze bij Edelman

Luville

Subcategories

 • Ville De Reidy

  Diep in hun kragen gedoken lopen de bewoners van Ville de Reidy door de knisperende sneeuw naar de kerk. Pastoor Hanz Herbolz zal daar de nachtmis opdragen. Ondanks de kou geeft de nachtmis en de gezelligheid de bewoners van Ville de Reidy een behaaglijk warm gevoel. De grote boerenfamilies Forbach en Solange zitten op de eerste rij in de kerk. Wanneer ze weer naar huis lopen ruiken ze de heerlijke geur vers gebakken stokbrood uit het open raam van Clement Felbach’s bakkerij.  Vanavond na de mis wordt dit in elk huis in het dorp gegeten.

 • Schneewald

  Het Luville dorp Schneewald is een typisch Oostenrijks dorpje gelegen in de bergen, omringd door vallende sneeuw, ski-liften en typische berghutten. Binnen dit typische wintersport thema nemen tientallen figuren deel: van het skiën van de heuvels tot het gooien van sneeuwballen naar elkaar.

  Niet alleen de dorpelingen in hun dikke jassen, maar ook de tientallen skiërs hebben afgezien van de après-ski voor een avond in het voordeel van de kerst massa.

  Dikke sneeuwvlokken vallen op de verlaten pistes en de skiliften slingeren in de wind. Morgen in een van de cafe / restaurants worden de verhalen verteld. De Schneewald verhalen, die de bewoners een eigen plaats geven in de geschiedenis en die sporen achterlaten in de sneeuw in de voetsporen van generaties voor hen.

 • Luville kermis
 • Molendam

  Molendam is een typisch Nederlands dorpje dat met zijn molens en grachtenpandjes erg tot uw verbeelding spreekt. Er wordt geschaatst op de dichtgevroren grachten, kinderen spelen in de sneeuw, en bij de koek en zopie tent kan men terecht voor een heerlijke versnapering, terwijl orgels vertrouwde (kerst)deuntjes spelen.Molendam is een gezellig dorp waar de oer-Hollandse sfeer duidelijk te proeven is.

 • Chareauville sur Mer

  Het dorp aan de rand van de zee in het midden van de twintigste eeuw. Het is typisch een Frans vissersdorp waar er boten aanmeren en in de haven de handel bloeit.

 • Bridbury

  Is een dorp in de Engels stijl van het midden van de negentiende eeuw in de periode die bekend staat als “Victoriaans” De personages zijn gekleed in jurken en mantels uit die tijd.

 • The Luville Express...

  Deze mooie nieuwe collectie heeft als thema reizen per trein en alles wat daarmee samenhangt. Reizen is een Luville express logo_medium
  thema wat prima past in ieders kerstdorp, dus voor menig dorpsliefhebber is dit een welkome aanvulling voor het (kerst)dorp. Zo komt er een treinstation in de collectie die is voorzien van licht, geluid n ook van een aantal bewegende items. Opvallend is dat deze nieuwe serie is voorzien van een behoorlijk aantal figurines warmee je je dorp compleet kan maken. zo is er onder andere Kissing goodbye, Newspaper Street Hawker, Boxes en Little Station Bench. Ook zijn er een aantal sceneries die passen bij dit thema zoals de Luggage Cart, een Coffee and Sweet Cart en een mooi verlichte Ticket kiosk.

 • Sledgeholm

  In 2017 introduceerden ze bij Luville op de Christmas World beurs toch een nieuw dorpje, SledgeHølm. Een thema dorp gebaseerd op scandinavische winters, het leven in de bossen tussen de rendieren en overnachten in warme tenten. Er is o.a. een tipi tent, een kerkje en er zijn diverse figuren zoals beren en mensen bij kampvuurtjes.

 • Specials

  Naast de gewone “Originals” series als hierboven beschreven levert Edelman onder de naam Luville ook andere Kerst artikelen onder de naam “specials” en ” Collectables” zoals sneeuw globes en muziekdozen. Deze komen in blauwe of rode dozen. luville-specials

 • Originals

  Naast de gewone “Originals” series als hierboven beschreven levert Edelman onder de naam Luville ook andere Kerst artikelen onder de naam “specials” en ” Collectables” zoals sneeuw globes en muziekdozen. Deze komen in blauwe of rode dozen. luville-specials

 • Luville Sinterklaas

No products available yet

Stay tuned! More products will be shown here as they are added.