Car system

Faller Car System Analoog of Digitaal

Het Faller Car System is de manier om je modelbaan nog realistischer te maken. Dankzij dit systeem rijden de voertuigen automatisch over uw baan. Het standaard Car System is gebaseerd op een simpel systeem van ijzerdraad ("de rails") en een magneet. De ijzerdraad word gefreesd in de weg en alle voertuigen zijn voorzien van een magneet die de ijzerdraad volgen.

Naast het standaard systeem van ijzerdraad en een magneet zijn er inmiddels al vele uitbreidingen beschikbaar zoals een bushalte, flitspaal en natuurlijk wissels. U kunt met dit systeem dus alle kanten op.

Car System Digital 3.0

Sinds 2014 is het mogelijk om het nog echter te laten lijken, geïnspireerd op het systeem wat bij Miniatur Wunderland gebruikt word in Hamburg, is het nu mogelijk om uw voertuigen vol automatisch te laten rijden. Dankzij het systeem Car System Digital 3.0 worden met behulp van 3 satellieten de locatie van de voertuigen bepaald. Met software is het dan mogelijk om deze volautomatisch te laten stoppen, vertrekken, zwaailichten aan te zetten en hun eigen route te bepalen.

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for