Filter By

Price

Price

 • €92.00 - €370.00

Thema

Thema

Batterijen

Batterijen

Visitors Online Stats

 • Users Online: 78
 • Visits Today: 4486
 • Visits Last Week: 21469
 • Visits Last 15 days: 47660
 • Visits Last Month: 115112
 • Total Visits: 757990

Kerstdorpen

Wij hebben de kersdorpen voor u 

wij zijn een officiële raitaldealer van 

 • Lemax
 • luville
 • dickensville
 • efteling
Kerstdorpen

Subcategories

 • Coca Cola© Town Square...
  coca_cola_town_square_jenny

  Een Kerstdorp van Coca-Cola©, van de internationale Groep Cavanagh®. Deze fijn gedetailleerde stukken werden ontworpen met de emblemen van de Coca-Cola en reclamethema’s van 1930 tot aan 1950’s voor een nostalgische aanblik. Er waren echter zeer weinig detailhandelszaken die Coca Cola Town Square Buildings verkochten in 1992 en dat maakt dat uitgaven uit de eerste twee Jaar zeer moeilijk te vinden zijn. De serie is gestopt in 2007 en waardes kunnen variëren van 10 dollar tot 150 dollar. Alle officiële stukken van deze collectie hebben een stempel op de onderkant en het jaar van productie is ingebakken. Department 56 heeft ook huizen van Coca-Cola in haar collectie, maar dit dorp was echt een onafhankelijke serie van Coca-Cola zelf.

 • Dickensville

  dickensville 

  Is een merk wat zich tot 2009 niet echt richtte op een thema, in feite werden de Dickensville huisjes massaal gemaakt in de Noma fabrieken en daar, in tegenstelling tot eerder genoemde merken, uitgezocht door de inkopers. De huisjes van Noma waren vaak kopieën van de anderen maar goedkoper uitgevoerd, hoewel de laatste jaren deden ze qua details niet veel meer onder voor hun grote voorbeelden. Met de Noma fabriek is de afspraak mogelijk om als importeur een eigen verpakking om de huisjes te krijgen. Zo heeft importeur PeHa dus “Dickensville by PeHa” exclusief voor Europa, maar zijn er bijvoorbeeld huisjes uit dezelfde fabrieken onder de naam Dickens Keepsake, Intratuin X-mass en Charlesville op de markt. 

 • Department 56

  D56 logo

  Het oudste merk porseleinen kersthuisjes.

  Departement 56©, dorpen en accessoires ontstonden in Minneapolis USA in 1976, nadat de firma Bachman hoofd ontwerper en cadeau inkoper, Ed  Bazinet, het groene licht gaf om geschenk artikelen uit Europa te importeren.  Het duurde niet lang voor Bachman om te erkennen dat deze nieuwe import  divisie een eigen identiteit nodig had. Ed stelde de naam Departement 56 voor, want dat was al de interne naam die werd gebruikt voor boekhoudkundige doeleinden van afdeling 56, en hij vond de manier waarop het klonk wel pakkend. Ed was op een handelsreis met collega’s toen ze tijdens een etentje in een restaurant in het dorpje Stillwater (Minnesota) naar buiten keken. Terwijl de sneeuw het dorp bedekte en de straatverlichting fonkelde op de vers gevallen sneeuw werden zij geraakt door de charme van deze aanblik en de hele avond ging het gesprek alleen nog over herinneringen aan Kerstmis. Ed kon de traditionele kartonnen putz huisjes van zijn Europese handelsreizen en bedacht samen met zijn getalenteerde ontwerpteam dat dit niet verloren mocht gaan en zo werd het idee voor een verlichte Kerstdorp met gebouwen en accessoires geboren. Ze ontwierpen samen een reeks van zes handgeschilderde huisje1976s, uitgevoerd in Keramiek en introduceerde in 1977 het Department 56  “Original Snow Village”.

 • Efteling

  Er was eens…. .Het allermooiste sprookjesdorp. In uw eigen omgeving kunt u nu uw eigen LuvilleLetterdroomwereld verwezenlijken met de miniatuurhuisjes en miniatuurfiguurtjes van de Efteling. Kinderen zullen zich vergapen bij het zien van deze sprookjesachtige lijn die alle fantasieën tot werkelijkheid brengt. Van het huis van Vrouw Holle of het kasteel van Doornroosje tot de figuren Hans en Grietje, ezeltje strek je, roodkapje en diverse accessoires zoals lantaarntjes en bruggetjes en de typische wegwijzer van de Efteling. In het eerste jaar exclusief verkocht door Intratuin en daarna op vele locaties waaronder bij de Efteling zelf.

  En nu dus ook bij Party Publix, wij zijn dan ook een officiële dealer van de Efteling.

 • Jägerndorfer
 • Kabouter land

  Sprookjesachtig mooie huisjes voor uw Kabouter garden, miniatuurtuin, tuin, plantenbak of als decoratie in huis, gemaakt van duurzaam polystone. Geschikt voor binnen en buiten. Handbeschilderd en dus altijd een uniek.

  Wij zijn de makelaars voor kabouters.zoek u een leuk kabouter huisje dan hebben wij een groot aanbod voor u.

 • Luville

  Luville is een exclusief merk van Edelman B.V. uit Reeuwijk (NL), de producten zijn van hoge kwaliteit, worden door Edelman zelf ontworpen en ze zijn zelf verantwoordelijk voor de productie. Voor het ontwerpen van de Luville huisstijl en verpakkingen schijnen ze het zelfde reclamebureau als de Efteling te gebruiken. Met ieder jaar nieuwe uitbreidingen om uit te kiezen, is het moeilijk om niet verslaafd te raken aan de decoratieve authentieke Europese miniatuurdorpjes met de gedetailleerde realistische huisjes en figuren van Luville Collectables melden ze bij Edelman

 • MyVillage


  Met de producten van My Village heeft u de perfecte basis voor het maken van uw eigen miniatuurdorp / kerstdorp. Van ondergrond tot en met spuitverf, spuitlijm, strooisel, sneeuw, mos of kurk. Alles wat u nodig heeft om uw kersthuisjes, bomen, verlichting en kerstfiguurtjes op te plaatsen van bv Lemax, Luville, Dickensville of Department56. Creëer in 3 stappen uw eigen minidorp in kerstsfeer. Eenvoudig, snel en zoals u het wilt.

 • Lemax

  gold logo-1

  Lemax© (spreek uit Léé-max) is opgericht in 1990 door de Chinese meneer Jack Lee, President van LIC Limited ( een Porcelain / Ceramic Hong Kong company ).

  Sinds de oprichting in 1990, is Lemax één van de snelst groeiende leveranciers van verlichte dorpen. Hoewel de eerste collecties typische Victoriaanse gebouwen en accessoires voor een kerstdorp uitbeelden, hebben ze inmiddels ook uitgebreide collecties voor circus, zee, noordpool en Halloween toegevoegd. Van een bescheiden selectie schilderachtige verlicht dorpjes is de collectie uitgegroeid tot een wereld van huizen, figuurtjes en accessoires met meer dan 2000 items. Verzamelaars van over de hele wereld hebben plezier in het verzamelen en opzetten van hun eigen Lemax dorp. De selectie van vele huizen, landschap accessoires en figuurtjes bieden iets voor iedereen, van beginnende hobbyist tot serieuze ervaren verzamelaars. Lemax staat bekend om prachtige fijne details gecombineerd met betaalbare prijzen. Naast de kwaliteit is Lemax bij leveranciers ook bekend om hun betrouwbare leveringen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong. De tien (!) Lemax fabrieken bevinden zich in de provincie Quangdong waar meer dan 5.000 mensen met trots elk jaar ruim 1.000.000 huizen en 10.000.000 figuurtjes produceren. 80% van de omzet is Amerika, 9% Europa, 6% Canada, 2% austalie, en de rest is verdeeld over Azie en Zuid Amerika. Wat begon met huizen, groeide uit tot huizen met geluid en uiteindelijk huizen met geluiden en beweging. In de loop der jaren heeft de ouderwetse, ambachtelijke productie een update gehad met de hedendaagse animatietechnologie maar heeft Lemax nooit de unieke, met de hand geschilderde porseleinstukken opgeofferd die verzamelaars als de Lemax-standaard gewend zijn.

 • Piko

  Het klassieke PIKO-product waardoor PIKO wereldwijd bekend geworden is, is het modelspoor.

  In de spoorbreedtes H0 (schaal 1:87) alsook G (schaal 1: 22,5) biedt PIKO de 403538_00modelspoorder een compleet assortiment aan. Naast de meest verschillende locomotieven, personenrijtuigen en goederenwagons alsook gebouwmodellen is er met de PIKO A-rails en de PIKO G-rails alles aanwezig, wat de modelspoorvriend voor zijn hobby nodig heeft.

 • Publixville

  Maak uw dorp nog Completer met onze eigen publixville serie 

 • Dorpen overige

  andere dorpen, kerstdorpen en meer zo als

  Harry potter new (2020)

There are 14 products.

Showing 1-12 of 14 item(s)

Active filters