Mini GPS tracker
search
  • Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€79.95
VAT included Shipping excluded * 6

Compleet GPS tracker pakket voor het traceren van voertuigen, personen of andere kostbaarheden. Door de compacte omvang is de mini GPS tracker makkelijk te verstoppen of in te bouwen met de inbouwkabel.

Quantity
Op voorraad

By buying this product you can collect up to 7 loyalty points. Your cart will total 7 points that can be converted into a voucher of 0.7.


account_circleSend to a friend
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

Compleet GPS tracker pakket voor het traceren van voertuigen, personen of andere kostbaarheden. Door de compacte omvang is de mini GPS tracker makkelijk te verstoppen of in te bouwen met de inbouwkabel.

I accept privacy policy rules  

  betaal veilig

betaal veilig met onze SSL verbinding van Mollie

  Levering via DHL

Wij leveren via DHL pakketdienst

  Retourbeleid

Retoer beleid van 14 dagen met formulier

  VOA keurmerk

webshop keurmerk

  Klanten beoordeling

Onze klanten gaven ons een 9,2

  ECO bewust

Wijn zijn eco bewust

  Goede doel

Wij geven ook aan het goede doel kinderen tegen kanker en gehandicapte

  Cadeau Service

Wij pakken uw Cadeau ook netjes in.

Gebruik deze kleine GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. De mini GPS tracker is hét kleinste volgsysteem dat momenteel op de markt is en makkelijk te gebruiken. Dankzij de meegeleverde magnetische cover kan het volgsysteem eenvoudig worden bevestigd op, onder of tegen metalen oppervlakten. In het waterdicht zakje is dit apparaat bruikbaar tijdens vochtige omstandigheden. Niet alleen voordelig, maar ook te gebruiken bij diverse omstandigheden!

Functies

  • Vraag de locatie op: Ontvang de locatie per sms.
  • Geo fence alarm: Als de GPS tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen.
  • Tril alarm: Als het track&trace systeem in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie.
  • Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden.
  • SOS knop: Wanneer de SOS knop wordt ingedrukt, zend het volgsysteem de tekst ‘help me’ en de locatie naar alle vooraf ingestelde nummers.
  • Meeluister functie: De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om live mee te luisteren met de omgevingsgeluiden door de mini gps tracker te bellen. De omgeving merkt daar niets van.
  • Meer functies, zoals: Herstellen fabrieksinstellingen, instellen tijdzone, nummers autoriseren, lege batterij alarm, IMEI nummer opvragen en meer!


Hoe werkt het?
Deze mini GPS tracker is uitgerust met een SIRF 3 GPS chip. Deze chip ontvangt signalen van de GPS satellieten en berekent daarmee de locatie. U kunt zelf instellen of en wanneer u deze gegevens wilt ontvangen. Een incidentele tracering behoort tot de mogelijkheden, maar de GPS mini tracker kan ook met vaste intervallen de locatiegegevens verzenden. In de Nederlandstalige handleiding staat beschreven hoe u deze functies kunt instellen. 

Eenvoudig in te bouwen
Wilt u de GPS tracker mini liever niet telkens opladen, dan is het mogelijk om dit kleine apparaat aan te sluiten op 12-24V. Met het mee te bestellen kabeltje kunt u de mini GPS tracker inbouwen. Zo weet u zeker dat de tracker aanwezig is!

De GPS tracker mini is een fijn volgsysteem dat geschikt is voor diverse toepassingen. Het apparaat is klein, maar beschikt niet over minder functies dan soortgelijke volgsystemen. Ideaal als u op een voordelige en eenvoudige manier wilt traceren of gebruik maken van de andere functies. Dankzij de twee batterijen is ook het opladen vereenvoudigt, u hoeft enkel de batterij te wisselen

PP190G
5 Items

Data sheet

EAN
3020022012116
Merk
Suck UK
Voor wie
Iedereen
Thema
Gadgets
New

Download

EAN Code

EAN Code 3020022012116
Comments (0)