3d modelbouw treasure box puzzel
search
  • 3d modelbouw treasure box puzzel

3d modelbouw treasure box puzzel

€49.95
VAT included Shipping excluded * 6

Unieke uitdaging!

Quantity
Op voorraad

By buying this product you can collect up to 4 loyalty points. Your cart will total 4 points that can be converted into a voucher of 0.4.


account_circleSend to a friend
3d modelbouw treasure box puzzel

3d modelbouw treasure box puzzel

Unieke uitdaging!

I accept privacy policy rules  

  betaal veilig

betaal veilig met onze SSL verbinding van Mollie

  Levering via DHL

Wij leveren via DHL pakketdienst

  Retourbeleid

Retoer beleid van 14 dagen met formulier

  VOA keurmerk

webshop keurmerk

  Klanten beoordeling

Onze klanten gaven ons een 9,2

  ECO bewust

Wijn zijn eco bewust

  Goede doel

Wij geven ook aan het goede doel kinderen tegen kanker en gehandicapte

  Cadeau Service

Wij pakken uw Cadeau ook netjes in.

De houten 3D modellen van Robotime zijn uniek in de modelbouw! Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet!
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen! Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers (!) die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet!
De producten van robotime zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie!

De Treasure box

Het nieuwste model in de unieke serie van Robotime is de Treasure box! Zodra de kluis/ box in elkaar is gezet, is deze als een echte kluis te gebruiken met een old school 3 cijfercode slot. De code voor de kluis staat beschreven in de handleiding. De kluis is een waanzinnig cadeau, maar ook entertainment: leg je prijs in de kluis en laat vrienden de code proberen te kraken!
De Kluis van Robotime is het meest complexe model tot nu toe en is een waar meesterwerk en uitzonderlijke uitdaging om in elkaar te zetten. Ontgrendel de magie!

PP030G
6 Items

Data sheet

EAN
5920192010135
Merk
Robotime
Matrial
Hout
Thema
Gadgets
New

EAN Code

EAN Code 5920192010135
Comments (0)