Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 24,00 - € 250,00

Merk

Merk

jaar introductie

jaar introductie

Voor Wie?

Voor Wie?

Voucher

Voucher

Handleiding

Handleiding

Artikel gelegenheid

Artikel gelegenheid

PrestaShop

Spy Gadgets

Onze spy gadgets zijn leuk om een grap mee uit te halen, maar ze zijn ook bedoeld voor serieuzere zaken. U gebruikt de spy gadgets bijvoorbeeld ter beveiliging van uw huis of kantoor wanneer u afwezig bent of voor het verzamelen van bewijsmateriaal. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van een verborgen camera. Daarnaast dient u zelf te onderzoeken of het gebruik van een verborgen camera in uw situatie wettelijk is toegestaan. We adviseren u rekening te houden met de privacy van de personen die u filmt.

Actieve filters

Bewegingsdetectiemelder met...

Met deze bug, ter grootte van een lucifersdoosje kun je eenvoudig een kamer afluisteren. De bug beschikt over een infrarood sensor, die zowel in het donker, als overdag beweging kan meten. Met de bewegingsdetectiemodus aan, en het juiste mobiele nummer ingesteld kan de bug je automatisch opbellen zodra iemand zich in de ruimte bevindt.

€ 48,99
search

Digitale Klok met Verborgen...

Zoek je een digitale wekker die je kunt gebruiken als klok én als verborgen camera? Dan is deze GEEEK digitale Spy Cam Clock Wekker mét verborgen camera een absolute must-have! Hou je slaapkamer, kantoor, woonkamer, kinderen of huisdieren in de gaten!

€ 62,99
search

Beveiligingscamera set

SANNCE 8CH 1080P bewakingscamerasysteem 5-in-1 CCTV DVR met 4X waterdichte bekabelde bewakingscamera's met 100 voet nachtzicht, bewegingsalarm en externe toegang

€ 249,95
search