Latest posts

 • valentijn 2024
  valentijn 2024
  66 views 0 comments 0 Liked

  Valentijnsdag, een dag vol liefde en romantiek, is de perfecte gelegenheid om je waardering te tonen aan die ene...

  Read more ...
 • Kerstmis trends van 2023
  Kerstmis trends van 2023
  234 views 0 comments 0 Liked

  Zo kom je lekker in de kerstmood, ben je altijd op de hoogte van de laatste kersttrends, en kan je inspiratie en...

  Read more ...
 • paastakken voor Thuis
  paastakken voor Thuis
  490 views 0 comments 0 Liked

  Om je huis om te toveren in een gezellige paassfeer, heeft mijn collega Samantha van Party Publix 3 varianten voor...

  Read more ...
 • Pasen 2023
  Pasen 2023
  510 views 0 comments 0 Liked

  32 tip om Thuis pasen te vieren met de kinderen in 2023 wij van Party Publix geven je wat tips.  

  Read more ...
 • Hoe kan je een cadeau persoonlijker maken?
  Hoe kan je een cadeau persoonlijker maken?
  650 views 0 comments 0 Liked

  Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand? Dan vind je het mogelijk lastig om een keuze te maken. Je bent niet de...

  Read more ...

Carnaval 2023

712 Views 0 Liked

Carnaval vindt dit jaar plaats van zaterdag 18 februari tot en met dinsdag 21 februari 2023. Zorg dat deze dagen vrij zijn in je agenda zodat je alle tijd hebt om te feesten en tussendoor bij te slapen. Heb je nog verkleedkleding van eerdere jaren carnaval in de kast hangen? Ook prima natuurlijk! Maar wil je een nieuw verkleedpak, dan volgen hieronder enkele tips waarmee je zeker opvalt, zoals je zult zien zijn de meeste populaire kostuums van dit jaar afkomstig uit bekende series.

KIES VOOR SQUID GAME KOSTUUMS!

Squid Game pakken zijn razend populair, dit succes komt natuurlijk door de gelijknamige hitserie van Netflix. Als je rondloopt in een rood Squid Game overall, gecombineerd met een masker met een driehoek, vierkant of rondje erop, zal iedereen direct weten als wat jij verkleed bent. Naast de bekende rode kostuums, kun je ook kiezen voor een groen trainingspak met een nummer op de borst, deze worden gedragen door de deelnemers aan het spel Squid Game. Kies jij voor een rood of juist voor een groen kostuum?

CARNAVALSKLEDING PEAKY BLINDERS

‘By order of the Peaky Blinders’ Heb je deze serie al gezien? Zeker een aanrader! dit verhaal speelt zich af in de jaren 20 en gaat over een criminele bende in Birmingham. De Peaky Blinders kostuums zijn netjes, vaak driedelig en gemaakt van tweedstof. Met deze kostuums creëer je een authentieke look en val je op tussen alle carnavalskleding met felle kleuren. Waan je in de Roaring Twenty’s door voor een van deze kostuums te kiezen. De dames kunnen ook hun hart ophalen met dit thema, kiest voor een mooi charleston jurkje en je bent er helemaal klaar voor! Tip: ga als koppel verkleed in het Peaky Blinders thema!

BE A UNICORN! KIES VOOR EEN EENHOORN KOSTUUM

Het Unicorn thema is al een tijdje erg bekend, maar blijft zeker een hardloper! Kinderen vinden eenhoorns vaak erg schattig, en gaan daarom graag carnaval vieren in een eenhoorn pak. Daarnaast vinden volwassenen eenhoorns ook niet verkeerd, en kiezen ze ook vaak voor dit fantasiedier bij het uitzoeken van een geschikte carnavalsoutfit. Ga voor een eenhoorn onesie, of voor een sexy unicorn jurkje, net waar jij je prettig in voelt!

FOUTE TRAININGSPAKKEN, ALTIJD GOED!

Op zoek naar een retro outfit die lekker kleurrijk is? Ga dan voor een fout trainingspak, deze verkopen we in alle soorten, kleuren en maten. Ideaal als je de straat op moet met een carnavalsgroep, lekker warm! Combineer het trainingspak met accessoires zoals een foute zonneklep, een zweetband set of een heuptasje. Dit is ook de perfecte carnavalskleding voor groepen, iedereen ziet dan direct dat jullie bij elkaar horen!

PRINS CARNAVAL KOSTUUM

Wil je verkleed als Prins Carnaval Brabant onveilig maken, of ben je gekozen als Prins Carnaval? Dan is een Prins Carnaval outfit natuurlijk op zijn plaats. We verkopen bijvoorbeeld een sjiek blauw met wit kostuum, voorzien van zilveren afwerking, hierin kan je zeker gezien worden! Liever wat gekker? Kies dan voor het Prins Pils kostuum, dit verkleedpak levert je gegarandeerd veel bekijks op!

CARNAVAL VERSIERING

Carnaval versiering mag buiten en in de kroeg natuurlijk niet ontbreken. Het belangrijkste onderdeel hiervan is zonder twijfel de carnavalsvlag, als deze uithangt, dan weet iedereen hoe laat het is! Voor carnavallers uit Oeteldonk, is ook speciaal de Oeteldonkse vlag beschikbaar. Kleed de boel verder aan met carnaval slingerscarnavals confetti en carnavals ballonnen.

Dat moet genoeg inspiratie zijn om een leuke outfit te kiezen voor Carnaval 2023! Weet je al wat het gaat worden?

Zie bij Party Publix al onze feest en Carnavals kleding. voor baby, Peuters, kinderen, mannen, Vrouwen, en zelfs voor dieren. 

Posted in: Carnaval

Leave a comment

Log in to post comments