Hoe kan je een cadeau persoonlijker maken?

0 Liked

Neem de tijd om een cadeau te vinden

Als je een persoonlijk cadeau wilt geven, ga je hierbij niet over één nacht ijs. Doe je dit wel? Dan is de kans groot dat de ontvanger het als een standaard cadeau ziet. Neem daarom de tijd om een persoonlijk cadeau te vinden. Wanneer je de persoon goed kent, weet je mogelijk al snel een cadeau voor hem/haar. In dat geval is het alleen nog maar een kwestie van het cadeau vinden en kopen.
Helaas slaagt niet iedereen er direct in een persoonlijk cadeau voor de ontvanger te vinden. Geldt dit ook voor jou? Gooi dan eens een balletje op bij de persoon in kwestie. Je vraagt uiteraard niet op de man af wat hij/zij wil hebben. Nee, probeer op een subtiele manier te achterhalen wat zijn/haar hobby’s zijn of waar de interesses van de ontvanger liggen. Bang dat je tegen de lamp loopt? Richt je dan eens tot vrienden, familie of andere mensen die dicht bij de ontvanger staan.

Kies voor een speciale verpakking

Voordat je iemand een cadeau geeft, pak je deze in. Als je niet doet is namelijk direct te zien wat de persoon in kwestie krijgt. De verrassing is er hierdoor direct af. Veel mensen gebruiken cadeaupapier om hun cadeau te verpakken. Dit kan, maar het is nogal standaard om jouw cadeau in zo’n simpel papiertje te verpakken. Wil je een cadeau persoonlijk maken? Kies dan voor een speciale cadeauverpakking.
Vind je het lastig om een geschikte verpakking te vinden? Kijk dan eens op onze cadeau verpakingen. Hier vind je talloze cadeauverpakkingen. Bovendien kun je hier zelf een persoonlijke cadeauverpakking maken. Zo bepaal je zelf bijvoorbeeld het design, de kleur en welke tekst er op de verpakking komt. Je kunt zelfs voor een verpakking met foto kiezen. De cadeauverpakkingen van Mijnbonbox.nl zijn overigens verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Hierdoor is er op deze site voor ieder cadeau een persoonlijke cadeauverpakking te vinden.

Doe er een kaartje bij

Is een persoonlijke cadeauverpakking voor jou nog niet genoeg? Kies er dan voor om een kaartje bij het cadeau te doen. Dit lijkt misschien wat ouderwets, maar het is een uitstekende manier om een geschenk een persoonlijk tintje te geven. Het begint allemaal met het uitzoeken van een leuke kaart. Kies bij voorkeur een kaart die een link met de ontvanger heeft. Vergeet ook niet om de kaart van een tekst te voorzien. Veel mensen kiezen ervoor om een kaart te bestellen. De tekst wordt dan op de kaart gedrukt. Dit is een stuk minder persoonlijk dan wanneer je zelf iets schrijft. Voeg daarom ook een handgeschreven kaartje toe om een cadeau persoonlijker te maken.

Tags : Cadeau, Kado, Tips
Posted in: Cadeautips

Leave a comment

Log in to post comments